Han lastet opp bildet av datteren sin på Internett. Han visste ikke at det skulle redde livet hennes!

Foreldre liker virkelig å skryte av bilder av barna sine på Internett. De fleste profilene på sosiale media er bilder av lykkelige pappaer og mammaer med babyene sine – sammen med detaljerte beskrivelser på alt det har utrettet, både av stort og smått. Trenden vil neppe endres, ettersom alle foreldre er stolte av babyene sine.

Å skryte av barna på Internett er det mange forskjellige syn på blant folk. Av og til ser du at ikke alle er like fornøyd med detaljene om hva andre har spist, selv ikke de søteste ungene. Men av og til viser det seg at det å laste opp bilder av barna sine kan til og med redde livet deres. En bruker av tjenesten imgur erfarte dette etter at han lastet opp bilder av seg selv og datteren. Hun så litt lei seg ut og i billedteksten sto det at «datterens første bad ikke gikk så bra».

Mange kommenterte på bildet med et smilefjes. Men, ett av kommentarene endret det hele. Er ikke øynene hennes litt gule? Det ser slik ut, men hele bildet er litt gult. Det er antakeligvis ingenting, men det kan være et tegn på gulsott. Hvis øynene og huden ser litt gul ut er det best å sjekke hva det er. Jeg er en litt paranoid barnelege, derfor jeg ble litt bekymret.

1Faren fulgte rådet til legen, og det viste seg at han hadde rett! Barnet hadde gulsott, som ikke er en alvorlig tilstand for voksne, men kan være dødelig for små barn. Heldigvis gikk alt bra, og babyen er ikke lenger i fare.

via : imgur.com


Reply