En kvinne gikk på scenen og publikum ble målløse. Men når hun tok av seg kjolen – ble publikum helt ville!

Alle slags talentkonkurranser viser personer som kun tror de har et talent og kan gjøre et eller annet. Ofte tror de at ved å dumme seg ut så har de lagt grunnlaget for en karriere. De blir populære for en liten stund på sladre- og parodisider på nettet, for så å forsvinne helt i dypet av søkeloggen vår. Av og til dukker det opp et virkelig talent, og det er det som gjør det vel verdt å organisere slike konkurranser.

Som etter å ha sett på denne videoen, vi aner bare ikke hva vi skal si. Denne gangen handler det om 37 år gamle Cristina Ramos!


Hun gikk på scenen, det var ingen tegn til sjokket alle skulle få – fra dommere til seere. I en beskjeden svart kjole så sa hun at hun skulle synge. Hvor mange ganger har vi ikke sett det før, det er jo ikke akkurat noe nytt. Og når hun dro i gang med opera så trodde du vel at det var lite som kom til å overraske.

d3


Du aner bare ikke hvor feil du tar!
Etter en liten stund, skjedde det noe annet! Etter ett minutt på scenen – alt forandres! Se selv, og del denne helt spesielle opptredenen med venner.Reply