Denne gutten ble mobbet på grunn av det lange håret sitt. Grunnen til at han lot håret gro er helt utrolig!

For 2 år siden Christian McPhilamy fra Melbourne i Florida, som er åtte år nå, tok en beslutning som til å begynne med kan virker forvirrende for mange av dere, spesielt i tilfelle for en liten gutt.

Han bestemte seg for å… la håret vokste. Han visste det ikke ville bli lett, men noe i barnehjertet hans sa ham at det ville være verdt det. Og det viste seg å være helt rett!

Dette er Christian for en tid tilbake. Det lange håret hans har gjort ham til latter blant klassekameratene sine, noe som imidlertid ikke fikk ham til å endre sin beslutning.

1
Du lurer sikkert på hvorfor et lite barn bestemmer seg for å ofre så mye og til tross for trakassering lar håret fortsette å vokse? Årsaken får tårene til å renne! I en alder av 6 så Christian en reklame for St. Jude Children’s Research Hospital. Han lærte at barns som bor der ofte mister håret sitt og trenger parykk for å føle seg komfortabel sammen med andre barn. Han bestemte seg av hele sitt hjerte for å gjøre noe.

2Selvfølgelig samtykket moren i denne modne beslutningen. Hun var stolt over sønnen sin som ville dele med andre det de virkelig trengte

3via : boredomtherapy.com


Reply