Du vil ikke tro at det er noen som kan bo her!

Alle har noen gang hatt følelsen av at man ønsker rømme til ett eller annet sted. Spesielt når du bor i et tett befolket by. Trafikk, kø, folk overalt, overfylte butikker, alt dette gjør at du noen ganger drømmer om å selge alt du har og vil starte et nytt liv i villmarken…

Men ganske ofte vi vet ikke hva vi skal gjøre! Se byene, som ha vært avfolket for lenge siden. Det er vanskelig å tro at folk fortsatt bor her!

 

1. Republikken Nauru
Du har sannsynligvis aldri har hørt om denne lille øya som ligger 45 000 km fra Honolulu. Den eneste måten å komme hit, er med et fly fra Brisbane i Australia en gang i uken. Noen kaller det for “Pleasant Island”, på grunn av det merkelige, golde landskapet på grunn av overdreven utvinning av fosfat. Det er ingen turisme, til tross for det faktum at Papua New Guinea er i nærheten og som et resultat er arbeidsledigheten her på hele 90%.owanym nadmiernym wydobyciem fosforanu. Nie ma tu turystyki, pomimo że do Papui Nowej Gwinei jest niedaleko, w wyniku czego bezrobocie dochodzi tu do 90 %.
1
Reply