Sprøtt men effektivt! Folk putter hvitløksbåter i ørene og påstår at det hjelper!

Hvitløk har mange bruksområder og fordelaktige egenskaper. Den er ansett som en naturlig antibiotika som forhindrer bakterievekst. Tydeligvis er det tilstrekkelig å spise et fedd om dagen, så vil du etter noen dager begynner å kjenne at det virker på kroppen.

Den sunneste hvitløken er den ferske varianten, men den særegne lukten den avgir gjør gjerne at folk ikke spiser det jevnlig. På tross av det bør vi overse lukten, fordi planten faktisk gir noen betydelige effekter – den bidrar til å bekjempe infeksjoner, beskytter mot hjerteinfarkt og slag, hjelper fordøyelsen, senker blodtrykket og destruerer parasitter.

0


Hvitløk er også bra mot øreinfeksjoner. Setter du en bit hvitløk i øregangen (må ikke dyttes for langt inn) og la den være der noen timer, eller helst over natten, bør symptomene være borte eller merkbart redusert neste morgen. Hvis du er bekymret for at feddet skal falle ut kan du knuse det og pakke det inn i litt bandasje. Bandasjen kan deretter føres inn i øregangen. Mange bekrefter at metoden er effektiv, så det er vel verdt å forsøke selv. Hvis det ikke hjelper, gjør det iallfall ikke vondt verre. Groen – den yngste delen i midten av løken har tilsvarende egenskaper. Akkurat som hvitløken kan den føres inn i øregangen og la den være der noen timer.

Hvitløk kan føres inn i øret og gi noen mirakuløse resultater. Benyttet av mange gamle sivilisasjoner, hvitløk behandler mange forskjellige helseproblemer. Den har også vist seg å være mer potent enn moderne antibiotiske medisiner for øreinfeksjoner i tillegg til at den er betennelsesdempende. Dette gjør den til en perfekt løsning for øreinfeksjoner. Forsøk denne enkle teknikken enten du har øreverk, hodepine eller infeksjoner og opplev noen fantastiske resultater.

01

techinsider.io

6

via : timefornaturalhealthcare.com


Reply