Dette bildet viser at foreldre ikke klarer å gjøre alt for barna sine

Å være pappa 24 timer om dagen og 7 dager i uken er ikke lett. Når barna blir syk, må foreldrene alltid ha full oppmerksomhet på barna slik at de får den pleien de trenger. Dess lengre barna er syke jo mer bekymret blir man.

Andre Palmer er en arbeidende pappa, i tillegg jobber han nattskift – det betyr at han er på plass om morgenen etter arbeid og sende barna av gårde på skolen, og når alle er ute av huset kan han gå og legge seg.

10


Nylig ble sønnen i huset syk, istedenfor å sende han av gårde i barnehagen tok han med ungen på legevakten. Legene besluttet at han måtte legges inn på barneavdelingen. Ettersom han jobber om natten ble han trøtt av å vente på sønnens intravenøse behandling – han sovnet på en seng like i nærheten.
Kona hans tok dette bildet og la det ut på et sosialt nettverk og skrev: “Dette er bildet av en hardtarbeidende mann som opptatt av familien sin.
Etter å ha jobbet hele natten er han på legevakten med sønnen sin. Han er ekstremt trøtt, men han er allikevel tilstede. Årets pappapris går til Andre Palmer. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg elsker deg kjæresten min! Amy ble ikke overrasket over hvordan mannen hennes oppførte seg, hun forteller at mannen hennes gjør alt for henne og barna deres.

11Reply