Stikker denne senen opp fra håndleddet? Du kommer til å bli overrasket over å finne ut hva det betyr! Hos 15 % av befolkningen er den ikke synlig.

ZVisdomstenner, mandler, halebein og muskler som beveger ørene er bare noe av restene etter evolusjonen. Dette er restene etter historie som minner om våre forfedre, og hva vi har nedarvet fra dem. Etterlatenskaper etter evolusjonens stadier tillater ikke at de blir glemt.

Vi finner dem daglig på kroppen, for eksempel er gåsehud nedarvet fra millioner av år siden. Den gang hadde forfedrene våre mer hår, og som et resultat av at musklene strammer seg så formet de et beskyttende lag mot kulden. Når menneskene oppdaget bruk av ild var ikke en frodig hårmanke lenger nødvendig og den begynte å forsvinne. I våre dager gir det ikke mye mening, fordi hårene er så små og beskytter ikke mot kulde.

1


Det er det samme med musklene i underarmene. Senen som synes midt på håndleddet er også etterlatenskaper fra våre forfedre. De var anvendelige når menneskene ikke klarte å bevege seg effektivt oppreist. Muskelen i håndleddet er godt utviklet hos dyr som beveger seg rundt på alle fire, f.eks. hos lemurer.

På neste siden finner du også instruksjoner til hvordan å se om de er synlige hos deg.

11

via : Vox


Reply