Hun la sminke på den ene halvparten av ansiktet sitt… Da jeg så den andre halvparten kunne jeg ikke tro mine egne øyne! Forbered deg på å bli fullstendig sjokket!

Alle kvinner ønsker å se fine ut, så de fleste av oss har en nitid make-up rutine hver morgen. Alt man trenger er brukbar kosmetikk, kunnskap om noen grunnleggende triks og litt tålmodighet til å snu en vanlig grå mus til en glamorøs kvinne.

Makeup artist Nikkie beviser at sminke kan forandre mennesker fullstendig. Hun hevder at et vakker sminket ansiktet ikke bare skjuler ujevnheter, men gir også ekstra selvtillit som enhver kvinne trenger.

På bare noen få minutter hun nesten forandret utseendet sitt fullstendig. For å gjøre forskjellen mer synlig legger hun sminke på bare halvparten av ansiktet sitt, den andre behold hun naturlig. Se hvordan hun ser ut før og etter.

makijaz

Bez-nazwy-3Det er vanskelig å tro at det er den samme kvinne. Forskjellen er enorm! Nikkie har en naturlig skjønnhet og ser bra ut også uten sminke, men noen enkle triks understreket hennes største styrke og gjorde ansiktet hennes et nytt uttrykk. Gratulerer med ditt talent!

Vi inviterer deg til å besøke hennes fan-side på Facebook -> Nikkie.

 

Hvis du likte dette innlegget dele det med vennene dine på Facebook! :)

via : youtube.com


Reply