I over 40 år har hun reddet nyfødte som ble forlatt i søppelet. Historien hennes bringer frem tårene…

Det er ingen overraskelse at denne modige kvinnen er blitt hyllet som den største helten innen det å hjelpe forlatte barn. I løpet av livet sitt har hun har reddet 30 forlatte barn.

Lou Xiaoying er nå å 88 år gammel og lider av nyresvikt. Selv om hun var fattig visste hun at andre trengte mer hjelp enn henne…

Hun har alltid levd i fattigdom. Hun har forsørget seg ved å samle, og behandle søppel. Sammen med sin avdøde mann tok hun vare på barn som var kastet ut av foreldrene. Etter Li Zins død klarte hun ikke lenger å ta seg av alle småbarna. Hun behold fire og fant nye hjem til resten som nå lever et lykkelig liv.

1 

Den yngste sønnen, Lou, er bare syv år gammel. Kvinnen fant ham i søppelet i elendig forfatning. Til tross for sin høye alder kunne hun ikke ignorere det faktum at noen hadde etterlatt ham til den sikre død. Hun tok gutten med til hjemmet sitt i landsbyen og tok vare på ham. Han vokste opp til å bli en sunn og glad gutt.

Miracle Mums 40 BabiesDet hele begynte I 1972, da hun fant en liten uskyldig jente på dyngen. Den lille jenten lå forskremt på toppen av søppelet. Lou reddet livet hennes.

“Siden jeg hadde styrke til å bære tungt søppel, hvorfor skulle jeg ikke ha styrke nok til å redde et menneskeliv?” – sa hun etter å ha blitt spurt om handlingene sine.

6“Alle barn trenger kjærlighet og omsorg. De er en spesiell gave som man må ta vare på. Jeg kan ikke forstå hvordan noen kan forlate dem i søppelet!”

For øyeblikket er Lou på sykehuset. Hun lider av nyresvikt. Takk og pris er hun ikke alene. Barna som hun reddet glemte henne ikke. I dag kan de takke henne for sin store, og kjærlige familie som hun alltid kan stole på.

2

via : mylordkatie.wordpress.com


Reply