Vet du hva et lille hullet ved siden av kameraet på telefonen din er for noe?

Når du kjøper en smarttelefon vet du at har et lite teknologisk vidunder i hånden der alt er nøye gjennomtenkt, og lite er plassert eller inkludert tilfeldig. Det finnes to typer mennesker, de som ganske enkelt har en telefon, og de som ønsker å vite nøyaktig hva som gjør hva på telefonen, og hvordan du kan bruke de tekniske finessene til det ytterste.

Vi lurer litt på de spesifikasjonene, spesielt etter å ha kjøpt en ny telefon. Hva har den nye telefonen som vi ikke har lagt merke til før? Ikke mange legger merke til at det er et lite hull ved siden av kameraet på de fleste telefonene, dette hullet har en viktig funksjon. Du finner det ikke på alle smarttelefoner, og synd er det, fordi hullet er veldig anvendelig.


lifebuzz-275f569664174295c321840b8a55e24d-limit_2000De fleste tror at dette er en tilbakestillingsknapp der du må bruke en nål eller tilsvarende for å trykke. Men her tar de feil! … Fordi dette er en mikrofon! Og i tillegg til det – så har den en veldig viktig funksjon.
liffff


Takket være at den er på forsiden av telefonen må vi prøve å unngå å dekke til hullet med fingrene, den tar veldig gode lydopptak når vi filmer. Prosessoren i mobilen sørger for klare og sterke opptak. Dette gjør også at stemmekommandoer er lettere å forstå for telefonen.

jkiuhiujioj

via : lifebuzz.com


Reply