Kast DENNE i vaskemaskinen og få kritthvite klær! Den fjerner også misfarging etter deodorant og blodflekker i tillegg!

Nesten alle føler seg vel og tar seg godt ut i lyse farger, men det kan være vanskelig å holde klærne skikkelig hvite. Rett etter du har kjøpt de er de kritthvite, men etter hvert blir plaggene mer og mer grålig og er ikke så fine som før. Årsaken kan variere, f.eks. urenheter i vaskemaskinen, dårlig kvalitet på vaskemiddelet eller avfarging fra andre klær i maskinen.

For å få tilbake den originale hvite fargen på klær som har blitt blasse, da må du prøve metoden nedenfor. Den er mer effektiv enn mange av de kjemiske stoffene på markedet!

aspiryna-wybiela


Hvordan kan du lage et blekemiddel hjemme?

Ta fem piller Aspirin eller Dispril og løs de opp i 7- 8 l varmt vann. Legg klærne i en vaskestamp og hell blandingen over. La de bløtlegges i ca. 8 timer eller helst over natten. Pass på at alle klærne ligger godt under vann. Du kan hive et par piller rett i vaskemaskinen, men det beste løsningen er å bløtlegge de over natten. Se neste side for mer informasjon.

1

2


Ta klærne ut av vannet etter ca. 8 timer, skylles godt og henges til tørk. For å være sikker kan du naturligvis kjøre de på et skånsomt program i vaskemaskinen, men det bør ikke være nødvendig.

3


Aspirin fjerner til og med gulning etter deodorant og blodflekker! Ønsker du å fjerne blodflekker må pillene løses opp i KALDT vann og plaggene må bløtlegges. Husk at blodflekker ikke vil fjernes hvis klærne bløtlegges i varmt vann.
På neste side kan du se annen forskjellig bruk av Aspirin.
Aspirin er ikke bare for helsa, den kan brukes til mye forskjellig.
4

via : heftig.de


Reply