10 giftige og farlige kinesiske produkter! Vær forsiktig med hva du putter i handlevognen

Det er ikke til å tro hva som regnes som matvarer i Kina. Tro det eller ei, men en metode for å lager is av plast er utviklet i Kina! Perfekt forfalskning av matvarer er helt vanlig. Beklageligvis selges disse kinesiske produktene over hele verden. Hvor billig må matproduksjon være hvis det betaler seg å importere kinesiske matvarer fra den andre siden av kloden for å kunne selge de billigere enn lokale produkter.  

Teknologien de kinesiske produsentene benytter er virkelig farlige i matindustrien – om det ikke allerede var ille i andre bransjer. Ta en titt på noen produkter som bør unngås dersom de kommer fra Kina, de bør kastes UMIDDELBART!

miniatura1. Tilapia

Vanlig oppdrettsfisk i Kina som er giftig og helsefarlig. Fiskes drettes opp i små tanker som gjør at de spiser hverandre, og vannet ser mer ut som kloakk enn noe annet. Kjøttet er så helsefarlig at oppdretterne ikke engang serverer fisken til egen sin familie.

shopfreshseafood.com

tilapia_raw


2. Torsk

En annen fisk det drives oppdrett på under dårlige forhold og er helsefarlige for mennesker.

statesymbolsusa.org

11


3. Eplejuice

Kinesiske epler er giftige fordi de bruker mye insektsmidler for å beskytte avlingene. Giftstoffene tas opp i frukten, og vi spiser det! I tillegg tilsetter de masse sukker, det er bedre å styre unna disse produktene. Hvis du ønsker å drikke virkelig sunn juice, da bør du lage juicen selv, eller velge en ugjennomsiktig variant som inneholder 100% frukt!

i.kinja-img.com

18k2xbgqd9ed6jpg

via : healthywildandfree.com


Reply