Ekte kjærlighet varer evig og kan til og med ikke ødelegges av døden, det beviser denne rørende historien fra en kjent skuespiller

Kjærlighet gir mening med livet og gjør verden til et bedre og mer vakkert sted å være. Drømmene til millioner av mennesker over hele verden er å møte noen som blir den store kjærligheten. Den drømmen, om å finne den store kjærligheten i livet, gikk i oppfyllelse for den dyktige skuespilleren Liam Neeson, men skjebnen ville det ikke slik at han fikk anledning til å bli gammel sammen med kvinnen han elsket. 

Tydeligvis treffer man ekte kjærlighet kun én gang. Vanskelig å si, fordi hver og en av oss er forskjellige, og opplevelsene med lykkelig kjærlighet er forskjellig – men synet av et eldre par som holder hender gjør oss alle sentimentale. Uheldigvis har ikke alle kjærestepar anledning til å leve hele livet sammen, noe Liam Neeson smertefullt fikk erfare, mannen til vakre og kloke Natasha Richardson.


Hun ble skadet i mars 2009 mens hun sto på ski på Mont Tremblant i Quebec. Uheldigvis var ulykken så alvorlig at hun døde – og etterlot seg en sønderknust ektemann. Skuespilleren hadde stor suksess profesjonelt, men privat så opplevde han en stor tragedie.
Selv om dette skjedde for mer enn 6 år siden, sliter Liam fremdeles med tapet av konen sin. Hun var hans livs kjærlighet, som han hadde bodd sammen med gjennom et 16 års langt ekteskap.
Liams følelser lever fremdeles selv om konen hans er død, og savnet etter henne har bare blitt mere og mere smertefullt.


milosc-1

via : t0pibuzz.com


Reply