Politiet advarer: ikke sov med mobilen under hodeputen!

NPolitiet i New York har laget ut et bilde på Twitter som har skapt en del bekymring blant mobilbrukere. For hvem av oss har i det minste én gang sovnet med mobilen under hodeputen? Men det viser seg at det kan være veldig farlig! Fire bilder som viser brente puter og fullstendig ødelagte mobiltelefoner har forårsaket en aldri så liten storm på Internett.

Å legge mobilen under puta, spesielt dersom den er tilkoblet lader – kan fort forårsake at batteriet overopphetes, som i neste omgang kan starte en brann eller eksplodere og utgjøre en direkte trussel til liv og helse for personen som sover.

komorka poduszka

dailymail

David Berardesca, sjefen for brannvesenet i Hamdon advarer samtlige mot å legge mobilen i sengen. Det er bedre å legge den på nattbordet dersom du vil ha den innenfor rekkevidde om natten. Telefonen krever skikkelig ventilasjon, uten kan batteriet smelte, eksplodere eller forårsake brann.

komorka poduszka1

dailymail

Han fortalte historien om en femtenåring sin seng som begynte å brenne fordi mobilen lå under puta. Men det var ikke slutten på historien – brannen spredte seg, og kl 04 om morgenen måtte hele huset evakueres. Lignende hendelser har skjedd flere ganger.

komorka poduszka3

dailymail


Reply