En skrekkslagen mor snudde ryggen til datteren sin nar hun sa en tatovert motorsyklist vinket til henne. Hun gjorde en stor feil!

En tatovert mann pa motorsykkel gikk bort til en jente som satt i bilen med foreldrene hennes. Han smilte vennlig og vinket. Forskrekket over oppforselen snudde moren raskt datteren vekk og forbod henne a ha kontakt med «skumle motorsyklistene». Mannen ble saret og skrev folgende appell pa Facebook.

Til familien i den rode SUV’en.

 

Ja, jeg er en svar kar pa 130 kg med motorsykler og er full av tatoveringer. Jeg drikker ol, jeg banner og ser ut som om jeg kunne spise sjelen din dersom du stirrer feil pa meg.

Det du ikke vet er at jeg har vart lykkelig gift i elleve ar, alle barna mine kaller meg pappa. Jeg har universitetsutdannelse, moren min er stolt av meg og forteller alle hvor heldig hun er som har en slik fantastisk sonn, nevoene og niesene mine er alltid glade for a se meg.
Nar datteren in brakk armen sa skrek jeg mer enn det datteren min gjorde. Jeg leser boker, jeg hjelper mennesker, jeg gjor alt jeg kan for takke krigsveteraner – og jeg grater til og med pa kino.

Sa neste gang jeg smiler og sier hei til den lille jenta di og du forteller henne: «Nei, nei kjare, vi snakker ikke til skitne ‘bikere’, husk det at selv om sarer folelsene mine sa vil «denne skitne bikeren» vare en forste som loper inn i det brennende huset ditt for a redde gullfisken til datteren din sa hun ikke skal bli lei seg.

 

motocyklista

3

 

via : hefty.co


One Response

  1. Dany

Reply