En brannmann trekker en forulykket niåring ut av ruinene. Det lå noe under kroppen hennes som sjokkerte alle

Etter det forferdelige jordskjelvet som rystet Italia 24. august 2016 ble byen Pescara del Toronto fullstendig knust. Redningspersonell gjorde sitt beste med å redde så mange som mulig ut i fra ruinene, men alle fikk ikke hjelp i tide. Brannmenn nådde frem til en fireåring som satt fast under et hus som hadde rast sammen.

Giorgia Renaldo overlevde takket være søsteren sin Giulia. Niåringen brukte kroppen sin som skjold for å beskytte søsteren sin, hun ofret livet sitt for søsteren.


Giulia


Alle ble veldig rørt, men en av hjelpearbeiderne som var der vil aldri glemme det hun så. Hun skrev et brev til den modige jenta:

Hei lille venn,
jeg hjalp noen andre og kunne ikke trekke deg ut i fra fangenskapet i ruinene. Jeg beklager at jeg kom for sent. Jeg vil at du skal vite at vi gjorde alt vi kunne for å redde deg. Når jeg drar hjem igjen til L’Aquila vet jeg at en engel ser ned på meg, farvel Giulia, du kjenner ikke meg – men jeg elsker deg, Andrea.

Giulia1

via : heftig.de


Reply