Lengden på ringfingeren har informasjon om personligheten din. Vet du hva den sier om deg?

Hendene våre blir ofte sett på som et visittkort, fordi de er en av de mest synlige delene av kroppen. Utseende viser f.eks. hvilken holdning vi har til personlig hygiene. Men hendene lagrer også informasjon om personligheten vår. Når vi tenker på hva som kan leses av hendene, er linjene i håndflaten det første vi tenker på.

I tillegg til linjene i håndflaten kan også fingrene fortelle oss noe om oss selv og personligheten vår. Lengden på ringfinger har sammenheng med mengden testosteron kvinnes kropp produserte mens hun var gravid. Når testosteronet kommer til fosteret endres utseende og personlighet, derfor kan ringfinger fortelle hva slags type personlighet du har.


dłonie-pasType 1: det øverste leddet på ringfingeren er jevnt med toppen av lillefingeren. De som har slike fingere er vanligvis ansett av venner og familie som varm og vennlig. Noen ganger er disse menneskene sett på som pågående, inntrengende eller aggressive – det er fordi de ikke er redde for å ta risiko og liker nye, ukjente og spesielle utfordringer. Folk med denne personligheten passer godt som soldater eller ingeniører – og de kan ha mye moro med å løse kryssord.

dlon-1Type 2: det øverste leddet på ringfingeren ligger under tuppen på lillefingeren. De med relative korte fingre har ofte bedre selvtillit. Derfor blir slike personer ansett som narsisstiske av omgivelsene, spesielt hvis de ikke jobber mye selv eller er engasjert i å samhandle med andre. I tillegg vil en person med denne fingerstillingen sjelden ta initiativ, spesielt hvis det er snakk om å skape en romantisk eller intim atmosfære.
Forklaringen på type 3 finner du på neste side.

dłoń-2

via : higherperspectives.com


Reply