Ingen ville ha denne pitbullen. Hun var i ferd med å avlives, da det kom en dame og tilbød henne et hjem. Det viste det seg at hun måtte betale en høy pris for

Pitbull er en hunderase med et svært dårlig rykte. Disse hundene er avlet for å passe på barn og vil gjøre hva som helst for å beskytte eieren sin. Det kreves mye arbeid for å begrense deres naturlige instinkt for å herske. Dessverre blir deres dårlige rykte stadig forverret, der den eneste feilen er at eierne deres oppdrar dem dårlig.

Zara på 7 år hadde ikke noe enkelt liv. Hun ble returnert tre ganger til kennelen. Første gang fordi hun hadde tygget i stykker forskjellige apparater i hjemmet. Andre gangen, fordi en annen hund i huset ikke likte henne. I det tredje huset, viste det seg at Zara trakk eieren sin mens de gikk på tur, så eieren hadde ikke noen glede av å gå på tur med henne.


1


Zara skulle avlives etter hennes tredje retur til kennelen. Etter 18 mnr var det fortsatt ikke noe hjem til henne, alle var redd for den store hunden. På den tiden jobbet Emma Hindson som frivillig på kennelen. Å ha utdannelse som veterinær var svært nyttig. Etter en tid begynte hun å gå tur med Zara. Hun sier:

Zara var svært vennlig. Hun ville hoppe opp på knærne dine og bli klappet og klemt, hun kunne slikke deg til døde.

2


Etter mange turer bestemte Emma seg for å ta Zara hjem til seg. Hun ønsket å se hvordan hun ville oppføre seg i huset, om det var en sjanse for at hun ville tilpasse seg. Det viste seg at Zara ventet på en slik mulighet. Etter å ha vært på tur, la hun seg ned ved siden av sofaen, som om det var hennes egen plass. Det viste seg at de var ment for hverandre.

3Zaras overflod av energi passet Emma, som også er veldig fysisk aktiv. Zara er alltid ved siden av sin eier. Men allikevel er det noen problemer, som kan bli sett på neste side.

4

via : thedodo.com


Reply