Slutt å drikke vann av plastflasker! Sannheten om dem er grusom!

Vi har alle hørt om alle fordelene med å drikke vann jevnlig. Det påstås at en voksen person bør drikke minst 1,5 liter vann om dagen. Vanligvis så drikker vi væske så ofte som mulig og vi strekker oss ofte ut etter en flaske drikkevann – som er å få tak i så å si overalt. Vi tror at det er den sunneste måten å slukke tørsten på, men er det sant?

Mye forskning viser at det ikke er sant i det hele tatt!
1


heftig.co

La oss starte med begynnelsen. I 1970 ble det en drastisk økning av salget av drikker som Coca-Cola. Det ble snart avdekket at det ikke var særlig sunt, så folk begynte å drikke vann fra springen igjen. For å øke inntjeningen begynte produsentene å selge rent vann på flaske. Forbrukerne lo godt av dette i begynnelsen, det var akkurat som å selge luft på boks. Selskapene ville øke salget og begynte å bruke penger på reklame, og advarte mot å drikke vann fra springen ettersom det skulle være veldig farlig fordi det inneholder bakterier og helsefarlige bestanddeler.
De påsto at det kun var brukbart til å vaske seg- og ta oppvasken i. De begynte å sette etiketter på flaskene med bilde av fjellkjeder, og hevdet at vannet deres kom fra naturlige kilder. Bildene skulle gi inntrykk av at vannet deres var sunt og næringsrikt. Men, men dette hadde ingenting med sannheten å gjøre, fordi selskapene fylte bare flaskene med springvann.
2 3

via : dziecisawazne


8 Comments

  1. Anna Wesoły
  2. Stefan Misiopodobny
    • arthur petryka
      • Moneetor
  3. Polski patriota
  4. Krzysztof Nowak

Reply