Istedenfor å hjelpe barna med å drikke skikkelig, blir BARNA FORGIFTET av disse koppene! Se hvor uansvarlige produsentene er!

Markedet er fullt av forskjellige produkter som angivelig skal gjøre det enklere for små barn å lære seg nye ting. Disse hjelpemidlene inkluderer utvilsomt den populære drikkekoppen. Men, beklageligvis viser det seg at produsentene kun fokuserer på profitt, og lager ikke gjennomtenkte produkter – og det er her katastrofen begynner.
Tommee Tippee koppene som stort sett finnes i hvert eneste småbarnshjem viser seg å være et vekststed for mugg og bakterier.Det hele begynte når Marie-Pier L’Hostie og Penny Powell la ut et bilde på Internett. Det viste seg at sønnen hennes så å si var kronisk syk, helsen ble stadig verre til tross for behandling. Vennen hennes forsøkte å se på koppen som gutten elsket å drikke av. Det viste seg at tuten var reneste bakteriebomba! Koppen var laget slik at det var umulig å se muggen før tuten ble brutt opp! Mugg og bakterier hadde fantastiske vekstforhold her.

Kvinnen la ut bildene på mammaforumer og det viste seg at hun ikke var det eneste offeret av det dårlige designede produktet.

Facebook: pennyass

kubek1


Til tross for håndvask, eller vask av koppen i oppvaskmaskin – designet av tuten gjorde at den ikke ble skikkelig rengjort, hvilket ga ideelle forhold for bakteriene å blomstre. Foreldre over hele verden begynte å sjekke koppene til barna deres.

facebook.com

ku4Utfallet er at vi etter dette sjekker grundigere utstyret vi kjøper til barna våre. Det er ingen vaskemetoder som fjerner denne avleiringen, har du dette produktet hjemme – bli kvitt det snarest!

Żaden sposób mycia nie wyczyści odpowiednio kubeczka, więc jeśli masz taki produkt dla dziecka w domu, lepiej go wyrzuć!

Facebook: mariepier.sarrazin

kubek2

via : buzzfeed.com


Reply