Har du to slike smilehull over baken? I så fall, har vi fantastiske nyheter til deg!

Venus-gropene er to karakteristiske smilehull som ligger rett over baken. Ikke alle har dem. På samme måte som smilehull på kinnene, og kløft i haken, er det bare et spørsmål om genetikk. De som har dem er veldig heldig! På Michelangelos tid, ble de ansett som et symbol på skjønnhet.

De kan forekomme hos både kvinner – Venus-groper, og hos menn – Apollo-groper. De befinner seg på det punktet hvor bekkenbenet møter ryggraden.
1


Dette anatomiske vidunderet ble først observert av Michelangelo Buonarroti (Michelangelo), og ble ofte understreket av ham i hans skulpturer. Smilehull er et tegn på god blodsirkulasjon, noe som gjør at de som har dem lettere oppnår orgasme. Det er også antatt at kvinner som har Venus-groper har en medfødt evne til å forføre. De finner partnere raskere enn kvinner som naturen ikke har gitt denne gaven.

2

3

44

wikr.com

Gå til neste side for å lese og se mer.  

e

not last page
Page 1 of 2...
via : taringa.net


Reply


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/netossd4/domains/tenke-positivt.com/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 154

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/netossd4/domains/tenke-positivt.com/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 157