Sjøfolkene er forskrekket på grunn av et mystisk havmonster som flyter ved siden av båten deres. Til tross for mange års erfaring fra havet kunne de ikke se hva dette var!

Hvis du ser noe mystisk som flyter i vannet, prøver du alltid å finne en logisk forklaring på hva det kan være. Søppel, en etterlatt båt eller ander ting som folk har forlatt på havet. Fra avstand kan slike ting se alarmerende ut. Og hva bør du gjøre hvis det viser seg at når du kommer nærmere så er fremdeles vanskelig å forklare hva det er? 

Det var det som skjedde med disse sjøfolkene som kom over et uvanlig objekt de ikke kunne forklare hva var. Dette skjedde i Persiabukten, de ombord la merke til et uidentifisert objekt på lang avstand. Når de kom litt nærmere viste det seg at objektet luktet forferdelig, og at det antakeligvis var kadaveret etter et stort dyr. Spørsmålet var, hva slags dyr?


1Den skremmende skapningen som fløt i overflaten var dødt, men virket allikevel fryktinngytende. Vi aner faktisk ikke hva som beveger seg langt der nede i havdypet. Selv om teknologien utvikler seg er det fremdeles havdyp som er utilgjengelige. Hva som bor der nede blir kanskje aldri oppdaget.


2

via : lifebuzz.com


Reply