14-åring byr en voksen dame opp til dans. Snakk om en skikkelig danseløve, helt ufattelig!

Noen gutter, spesielt i puberteten, er ofte ganske flaue. På skoledansen lener de seg inntil veggen og er for sjenerte til å by jentene opp til dans. De står bare og ser på hvor morsomt sine potensielle partnere har det. Noen ganger er det fordi de er sjenerte, og noen ganger fordi danseferdighetene er så som så. Tenåringen i denne videoen har definitivt ikke slike problemer.

Uten å nøle går han rett bort til en vakker, voksen dame og spør om å få danse. Så og si umiddelbart er det disse to som står i sentrum for oppmerksomheten, alle som står i nærheten følger med på danseparet. Selv om det mange tilstede på dansen, er det vanskelig å unngå disse to.

8


Bare se på hvordan han beveger seg! Du kan se at han har rytmen i blodet. Partneren fikk seg vel et sjokk, hun trodde vel neppe at en 14-åring ville svingen henne over gulvet på denne måten! Hva er moralen her? Aldri å avvise en uanselig partner, da kan du gå glipp av å bli en youtube-stjerne over natten. (videoen har allerede blitt sett av mer enn 11 millioner) :)

via : Pauly Paredes


Reply